tirsdag den 23. marts 2010

Humpf

Okej, så det var skitlänge sen jag skrev men jag får väl som vanligt skylla på uppsatsen som nu äntligen är klar förutom den där lilla petitessen om opponering, korrigering och betygsättning.

Är sjukt trött nu för tiden, sover alldeles alldeles för länge, minimum ligger nog på tio timmar per natt. Får nog försöka ändra på det där nu inför nya kursen. Japp på måndag börjar mina två sista kurser; molekylär gastronomi och drycker 2., vilket ska bli jätteskoj, iaf den sistnämnda.

Vad har annars förutom uppsats på en månad?, ja inte mycket tyvärr och säkert jättemycket. Jobbade som värd på en middag här på skolan vilket var helt okej. Haft myskvällar med tjejerna, varit i huset ovanför ganska ofta och suttit och läst korsord på kvällarna. Planerat 90-talskväll på puben. Suttit i möten för examen och vårbal. Sovit, ätit, sovit, ätit.... ja typ så har väl det sett ut.

Har inte varit i närheten av östergötland på cirka 2 månader, har funkat faktiskt riktigt bra tack vare de människor som finns här i byn.

Dagen då vi lämnade in på vår uppsats, kl. 1100,. gick vi direkt upp till kantinen, köpte oss en öl och satte oss ute i vårsolen på inlandsisen. Efter att vi suttit där så kom grabbarna med champagneglas och skumpa och en sabel-så då var det dags för sambrering. Japp så går det till i hyttan, lovely!

Nu inväntas lunch vid halv tolv med Panny, sedan upp till skolan för arbete med opponering, sedan hem för mat, träffa tjejerna för möte här hemma. sen sova. Känns som en helt okej tisdag, ja om det inte skulle snöa!!!!

Vår vart är du?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar