mandag den 16. november 2009

Här händer det inte mycket

Allting är grått just nu. Skolan rullar på och jag har idag haft en lektion som kännes som flera dagar. Ämnet är intressant men läraren, bläää och alla tröga frågor folk ställer. Kursen som det handlar om är kinesisk kost, grymt intressant, ja om man har rätt lärare. Tre arbeten ska göras samt en tenta. Och förhoppningsvis ska de tre arbetena hinnas göras innan vinterfesten. Så lite tress känner man juh också men jobbar man bara och man vet att belöningen kommer i form av en stor fest där champagne kommer flöda så är det värt det.

Men som sagt allting är grått. Det känns som man inte sett solljus på flera dagar, att man bara går och väntar på domedagen skall komma till byn. Japp så känns det. Man vaknar, det är ett grått dis men inte något som kan tolkas som ljus. Man går ifrån skolan runt fem och det är svart som natten. Hur kul är det?!

Nä det enda som man ser fram emot är typ onsdagar då man får träffa lite folk (som annars verkar ha gått i dvala under dagen), kanske gå på en och annan efterfest.

det har hänt mycket men samtidigt inget.

Kram.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar