mandag den 12. oktober 2009

Inget nytt på horisonten

Så en ny vecka har börjat! Ännu en dag med drinkar och det är juh inte helt fel! Visserligen var det, enligt min smak, de godaste av drinkar men visst slank det ned en och annan droppe.
Så ikväll har det påbörjats ännu ett PM (jag gör typ inget än PM på denna skola) och denna gång ska det handla om hur man bygger upp en bar. Ett kul PM men som kräver mycket jobb och logiskt tänkande.

Imorn ska dagen, förutom min drinklektion, handla om PM 3 i min andra kurs. Måste måste bli klar med den någon gån, har inte ens hunnit halvvägs.
Insåg även idag att båda mina kurser ska avslutas samma vecka, så på en vecka har jag två PM som ska in, en redovisning, en skriftlig tentamen samt ett hantverksprov. Så från att inte ha gjort något, gått upp sent och spenderat dagarna och låtsasplugga (förutom de två första PM) till att verkligen göra pluggschema för mig själv. Inte så att man bli liiite stressad, minst sagt. Kniven på strupen men me like. I alla fall lite.

Men en positiv sak som hände mig idag var att jag fick ett brev från SHR om att jag hade blivit beviljad ett stipendie på x antal tusen. Inte helt fel när man ska klara ett helt stuideår utan CSN.

Helgen var bra den med. Födelsedagsmiddag nr 2 och presenter i form av choklad från Berlintejerna, varav en var mjökchoklad smaksatt med citron. På lördagen blev det även puben, där var det inte drag men ändå så stannade man kvar tills lamporna tändes whyy! Onödig fylla där.
På söndagen blev man bjuden på söndagsstek, en riktigt saftig en. Tack så mycket E!

Nä, åter till plugget innan jag ska belöna mig med en film om Coco Chanel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar